ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Αν ψάχνετε για μία οργανωμένη ανακαίνιση σπιτιού & θέλετε επαγγελματίες τεχνικούς… Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και θέλετε αυστηρό χρονοδιάγραμμα, με εγγυημένο αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, τότε απλά… επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπανιο

Σε μια ριζική ανακαίνιση μπάνιου, η αρχή θα γίνει με το ξήλωμα όλων των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων που υπάρχουν ήδη μέσα στο μπάνιο.

Οι εργασίες αυτές σας δίνουν μια ευκαιρία να κάνετε έναν καλό έλεγχο στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης και αν χρειαστεί να επέμβετε για να γίνουν οι  απαραίτητες αλλαγές ή και αντικαταστάσεις.

Στη συνέχεια θα επέμβει ο ηλεκτρολόγος, για τις όποιες αλλαγές στα ηλεκτρικά του μπάνιου (παροχές, φωτισμός κ.λπ.). Μόλις ολοκληρωθούν όλες αυτές οι εργασίες, γίνεται το σοβάτισμα και δίνεται μια μικρή κλίση στο δάπεδο ώστε να φεύγουν τα νερά στην αποχέτευση. Έπειτα γίνεται η τοποθέτηση των πλακιδίων, στους τοίχους και στο δάπεδο και η αρμολόγησή τους − σε ένα μοντέρνο χώρο μπορείτε να βάλετε χρώμα στους αρμούς και να ζωντανέψετε ακόμα και ένα πολύ απλό λευκό πλακάκι. Ακολουθεί ο ελαιοχρωματιστής, ο οποίος θα δώσει το τελικό... χρώμα στο μπάνιο σας. Αν βέβαια γνωρίζετε ακριβώς πώς και μέχρι ποιο ύψος θα τοποθετηθούν τα πλακάκια τότε μπορείτε να βάψετε το μπάνιο πριν την τοποθέτησή τους για να αποφύγετε να λερωθούν έστω και στο ελάχιστο. Ακολουθούν τα είδη υγιεινής, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ μπάνιου .

Παιδικο δωματιο

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση καθώς, τις περισσότερες φορές, συμπίπτει με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η χαρά που φέρνει... ένα βρέφος, ένα παιδί εκδηλώνεται πάντοτε μέσα από την επιθυμία μας να του προσφέρουμε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο, όλοι μας θέλουμε ο χώρος του να είναι πρωτότυπος, ζεστός, άνετος και λειτουργικός, θα προσθέσω και τον χαρακτηρισμό πλούσιος σε χρώματα και ερεθίσματα . με δύο λόγια ένας χώρος παραμυθένιος που να μπορεί να το ταξιδεύει και να εξάπτει την, ούτως ή άλλως, πλούσια παιδική φαντασία του, ίσως και να ικανοποιεί.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2017 με συνένωση έμπυρων συνεργατών με σκοπό την καινοτομία στο κλάδο της κατασκευής αξιοποιώντας την νανοτεχνολογία για να προσφέρουμε στο ακίνητο μας παραπάνω διάρκεια ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Λεωφόρος Στρατού 6 , 67100 , Ξάνθη , Ελλάδα Τηλ. :(+30)2541 108 256 Email:aeternacon@hotmail.com Web:http://www.aeternacon.com
© Copyright 2017 - Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην AETERNACON
espa logo