ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛ

Ανακαλύψτε την μεγαλύτερη συλλογή μας από Τρισδιάστατα Πάνελ Τοίχου. Μια νέα πρόταση στην διακόσμηση τοίχων για οικιακούς, ξενοδοχειακούς χώρους, και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Επιλέξτε τo Τρισδιάστατο Πάνελ που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Εξαγωνα πανελ

Δημιουργήθηκε από έναν ασυνήθιστο συνδυασμό μορφής, διαφορετικό σχεδιασμό γωνιών και χρώματατισμο. Σε καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εισόδους σε εξωτερικούς χώρους προσφέρει οπτική κομψότητα.

Φωτιζομενα πανελ

Εφαρμογή γίνετε σε τοίχους και οροφές είναι ένα από τα νέα σχέδια των προϊόντων στον τομέα της διακόσμησης. Το πάχος του είναι 2,5mm.

Τετραγωνο πανελ

Τα τετράγωνα πάνελ είναι φτιαγμένα από pvc, είναι διαθέσιμα σε 4 χρώματα λευκό χρυσό ασημή και ανθρακί. Διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας όλα τα χρώματα RAL με ελάχιστη ποσότητα 35 m2.

Πανελ φυλλο

Τα πάνελ φύλλο είναι φτιαγμένα από pvc, είναι διαθέσιμα σε 4 χρώματα λευκό χρυσό ασημή και ανθρακί. Διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας όλα τα χρώματα RAL με ελάχιστη ποσότητα 35 m2.

3D ΠΑΝΕΛ

3d πάνελ που βάφονται μπορούν να τοποθετούνται εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό υλικό.

Πανελ μαρμαρου

Ανανεώνετε τον χώρο του σπιτιού σας ή θέλετε να ανακαινίσετε  τον επαγγελματικό σας χώρο,  προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, τα πάνελ μαρμάρου, αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο για να το πετύχετε.

Πανελ πετρας – τουβλου

Τα πάνελ πέτρας αποτελούνται από κομμένες στενόμακρες λωρίδες, διαφόρων διαστάσεων και ανάλογα με το πάνελ, οι οποίες είναι κολλημένες μεταξύ τους σχηματίζοντας ένα πλακάκι διαστάσεων 15 Χ 60 cm. Με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα χρησιμοποιούνται τόσο για επένδυση εξωτερικών όσο και εσωτερικών τοίχων. 

Δερματινα και υφασματινα πανελ

Τα 3D δερμάτινα και υφασμάτινα πάνελ είναι εύκαμπτες και μαλακές. Είναι ανθεκτικά στης υψηλές θερμοκρασίες και στο νερό.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2017 με συνένωση έμπυρων συνεργατών με σκοπό την καινοτομία στο κλάδο της κατασκευής αξιοποιώντας την νανοτεχνολογία για να προσφέρουμε στο ακίνητο μας παραπάνω διάρκεια ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Λεωφόρος Στρατού 6 , 67100 , Ξάνθη , Ελλάδα Τηλ. :(+30)2541 108 256 Email:aeternacon@hotmail.com Web:http://www.aeternacon.com
© Copyright 2017 - Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην AETERNACON
espa logo