ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΡΟΦΕΣ

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους για φωτιζόμενες οροφές, σε όλους τους διαθέσιμους τύπους. Χρησιμοποιούμε εκτυπωτές έκτης γενιάς που μας επιτρέπουν να πετύχουμε την υψηλότερη φωτογραφική ποιότητα στις εικόνες με μια ανάλυση των 300 dpi. Αυτή η δυνατότητα μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας.

Η 3d οροφές αποτελείται από μια ειδική μεμβράνη (stretch) που γίνεται uv 3d εκτύπωση σε αυτά σε οποιαδήποτε εικόνα θέλετε μέσα από το www.shutterstock.com που τεντώνεται μέσω των προφίλ που τοποθετούνται περιμετρικά. Εσωτερικά τοποθετείτε ο απαιτούμενος φωτισμός. Το μέγιστο φάρδος είναι τα 5 μέτρα και το μάκρος άπειρο. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο οικολογικά χρώματα και υλικά που είναι άοσμα, έχουν πιστοποίηση και καλύπτουν τα υψηλότερα περιβαλλοντικά κριτήρια.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2017 με συνένωση έμπυρων συνεργατών με σκοπό την καινοτομία στο κλάδο της κατασκευής αξιοποιώντας την νανοτεχνολογία για να προσφέρουμε στο ακίνητο μας παραπάνω διάρκεια ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Λεωφόρος Στρατού 6 , 67100 , Ξάνθη , Ελλάδα Τηλ. :(+30)2541 108 256 Email:aeternacon@hotmail.com Web:http://www.aeternacon.com
© Copyright 2017 - Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην AETERNACON
espa logo