ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Χαλαζιακα δαπεδα

Χαλαζιακά δάπεδα έχουμε δύο ειδών, το πρώτο που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και γύρω γύρω από την πισίνας. Έχει διαπερατότητα το 100% του νερού που βγαίνει από την πισίνα και τα μεταφέρει στο κάτω στρώμα. Το δεύτερο είναι εκείνα που τοποθετούνται και εσωτερικά και εξωτερικά ακόμα και στους τοίχους και στα ταβάνια αυτό το είδος δεν έχει διαπερατότητα. Σε άπειρους χρωματισμούς.

Μεταλλικα δαπεδα

Τα μεταλλικά δάπεδα είναι από υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε και χρησιμοποιείται και εσωτερικά και εξωτερικά. Στην ουσία πρόκειται για εποξειδική ρητίνη και μέταλλα δύο ή τριών συστατικών που εφαρμόζονται ως αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο σε πάχος 1-4mm

Ευκαμπτα πετρωματα

Τα εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα είναι ιδανικά για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζονται από φυσικά ορυκτά υλικά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τα εύκαμπτα πετρώματα είναι ιδανικά για να μονώνει από την υγρασία, διακοσμώντας παράλληλα την επιφάνεια. Είναι ανθεκτικά στον παγετό και τις υψηλές θερμοκρασίες, αντέχει την υγρασία της θάλασσας και δεν είναι εύφλεκτα. Παρέχει μεγάλη οικονομία, έχει χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς έξοδα συντήρησης. Τοποθετείται εύκολα, γρήγορα και καθαρά.

Κατασκευες απο υγρο γυαλι

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2017 με συνένωση έμπυρων συνεργατών με σκοπό την καινοτομία στο κλάδο της κατασκευής αξιοποιώντας την νανοτεχνολογία για να προσφέρουμε στο ακίνητο μας παραπάνω διάρκεια ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Λεωφόρος Στρατού 6 , 67100 , Ξάνθη , Ελλάδα Τηλ. :(+30)2541 108 256 Email:aeternacon@hotmail.com Web:http://www.aeternacon.com
© Copyright 2017 - Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην AETERNACON
espa logo