ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Με τον όρο θερμομόνωση κτιρίου ονομάζουμε την μόνωση του από το κρύο και την ζέστη. Η θερμομόνωση χωρίζεται σε δύο κατηγορίες την εσωτερική θερμομόνωση και την εξωτερική θερμομόνωση και στις δύο περιπτώσεις εφαρμόζονται θερμομονωτικά υλικά στους τοίχους εσωτερικά και εξωτερικά αντίστοιχα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την σημαντική μείωση απώλειας θερμότητας από το εσωτερικό του κτιρίου το χειμώνα και την είσοδο της στο εσωτερικό του κτιρίου τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ταράτσα είναι το σημείο του κτιρίου που δέχεται την μεγαλύτερη καταπόνηση από τα καιρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα μια ταράτσα χωρίς επαρκή μόνωση μπορεί να συμβάλει ως και στο 40% της συνολικής απώλειας θερμότητας του κτιρίου.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΚΑΥΣΤΟ ΥΛΙΚΟ

Για να αποφύγουμε τυχόν πυρκαγιές σε τοίχους που εφαρμόζονται θερμομόνωσης ανακαλύφθηκε ένα υλικό στυλ σοβάς που είναι άκαυτο υλικό και αντέχει έως 1100 βαθμούς που μας παρέχει θερμομόνωση, ηχομόνωση και κοστίζει σχεδόν τη μισή τιμή από την κλασική θερμομόνωση.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Για την θερμομόνωση των τοίχων έχουμε την επιλογή της εξωτερικής θερμομόνωσης, εσωτερικής και της θερμομόνωσης διπλής τοιχοποιίας. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι η εξωτερική θερμομόνωση παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων μεθόδων με βασικότερο αυτών το καλύτερο θερμομονωτικό αποτέλεσμα, αφού δημιουργεί ένα κέλυφος στο κτίριο εκμεταλλεύονταν πλήρως όλα τα δομικά του στοιχεία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2017 με συνένωση έμπυρων συνεργατών με σκοπό την καινοτομία στο κλάδο της κατασκευής αξιοποιώντας την νανοτεχνολογία για να προσφέρουμε στο ακίνητο μας παραπάνω διάρκεια ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Λεωφόρος Στρατού 6 , 67100 , Ξάνθη , Ελλάδα Τηλ. :(+30)2541 108 256 Email:aeternacon@hotmail.com Web:http://www.aeternacon.com
© Copyright 2017 - Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην AETERNACON
espa logo